El Bloc Jove per l’Horta Sud, així com tots els col·lectius municipals que integren la comarca, mostrem el nostre rebuig a les declaracions del ministre d’Interior Jorge Fernandez Diaz: «La pervivencia de la especie no estaría garantizada con el matrimonio entre personas del mismo sexo».

Així mateix, li recordem que al món milions de xiquets moren cada any víctimes de la desnutrició i de malalties que tenen curació. La fam, la pobresa, la desigualtat, la intolerància o les emissions nocives a l’atmosfera tampoc garantixen la pervivència humana, es més, la dificulten, encara que els poders polítics miren cap a altre costat front aquestes realitats.

L’estima mai no serà una pedra en el camí de la vida, al contrari que l’ideari neoconservador ultracatòlic que nodrix el discurs de la dreta rància de la que sembla que el govern del Partido Popular és el seu màxim altaveu. El BLOC Jove confiem en un model social en què el dret a estimar siga lliure decisió entre les persones sense que allò puga suposar un estigma o un motiu de rebuig social.

Així doncs, donem el nostre suport a totes aquelles associacións en defensa dels drets LGTB que desde fa anys lluiten perque frases com la del ministre popular cada vegada sonen més llunyanes i pròpies d’altres èpoques ja superades. Amigues i amics de Lambda, FELGTB, Samarucs, CLGS… els vostres passos són xicotets però sempre endavant i mai cap arrere.