Compromís celebrarà l’Acte Central de Comarca de l’Horta Sud a Torrent amb la participació de Mónica Oltra

El proper dijous 14 de maig i a partir de les 20.30h, Compromís celebrarà l’Acte Central de la comarca de l’Horta Sud a Torrent, en la Plaça de la Llibertat, coneguda també com la Plaça dels Jutjats.

L’acte comptarà amb la participació de la candidata de la formació a la Presidència de la Generalitat, Mónica Oltra, que oferirà un parlament en el que exposarà el programa de govern de Compromís, així com també amb la presència de la resta de candidats i candidates a les Alcaldies de la comarca, on Compromís esperà aconseguir uns grans resultats. El candidat a l’Alcaldia de Torrent, Pau Alabajos, exercirà d’”amfitrió”, en ser el cap de llista del col·lectiu del municipi on té lloc l’acte.

A més dels parlaments, l’acte tindrà també un format de festa per un canvi #ambValentia en els pobles de l’Horta Sud, tal com resa el lema de la formació. I és que hi haurà també un concert amb les actuacions de Tardor, una proposta rock emergent que acaba de presentar el disc “Una ciutat invisible”, i LFK2, amb les rimes més esmolades de Torrent, que canviaran també el ritme cap al rap.

Segons Pau Alabajos, “volem mostrar el nostre suport a la nostra música i la nostra cultura, als creadors d’ací. Perquè, a més, volem que els nostres actes siguen oberts i participatius, perquè un canvi #ambValentia serà un canvi que es farà des de la revolució més imparable que hi ha: la revolució d’un poble que torna a somriure i canta per mostrar la seua voluntat i determinació”.

Compromís es bolca amb Torrent
La capital de l’Horta Sud és una plaça estratègica per a Compromís. I això es pot comprovar amb el suport que ha rebut per part de les “primeres espases” de la coalició. En la primera setmana de campanya, els ecovalencianistes han comptat amb el suport del diputat a les Corts i número 4 de la llista per València, Fran Ferri, per tal de denunciar davant d’Hisenda les irregularitats de la Pinada, l’empresa concessionària del servei de recollida de gossos abandonats.

També el passat dia 8 de maig, la presentació del Programa de Govern de Compromís per Torrent va comptar amb la participació del diputat al Congrés de la formació, Joan Baldoví; i el passat diumenge 10 de maig, va ser el torn de Jordi Sebastià, diputat al Parlament Europeu, qui va apadrinar la iniciativa #AiguaClara per la municipalització del servei de l’aigua a Torrent.

I ara, amb la participació de la candidata a la Presidència de la Generalitat en l’Acte Central de la comarca de l’Horta Sud que es fa a Torrent, es demostra que Compromís és la formació que més compromís –fent valdre el seu nom- demostra amb la nostra ciutat.

Convida les teues amistats a l’esdeveniment del Facebook!

Compromís celebrará el Acto Central de Comarca de la Horta Sud en Torrent con la participación de Mónica Oltra

El próximo jueves 14 de mayo y a partir de las 20.30h, Compromís celebrará el Acto Central de la comarca de la Horta Sud en Torrent, en la Plaza de la Libertad, conocida también como la Plaza de los Juzgados.

El acto contará con la participación de la candidata de la formación a la Presidencia de la Generalitat, Mónica Oltra, que ofrecerá un parlamento en el que expondrá el programa de gobierno de Compromís, así como también con la presencia del resto de candidatos y candidatas a las Alcaldías de la comarca, donde Compromís espera conseguir unos grandes resultados. El candidato a la Alcaldía de Torrent, Pau Alabajos, ejercerá de “anfitrión”, al ser el cabeza de lista del colectivo del municipio donde tiene lugar el acto.

Además de los parlamentos, el acto tendrá también un formato de fiesta por un cambio #ambValentia en los pueblos de la Horta Sud, tal como reza el lema de la formación. Y es que habrá también un concierto con las actuaciones de Tardor, una propuesta rock emergente que acaba de presentar el disco “Una ciutat invisible”, y LFK2, con las rimas más afiladas de Torrent, que cambiarán también el ritmo hacia el rap.

Según Pau Alabajos, “queremos mostrar nuestro apoyo a nuestra música y nuestra cultura, los creadores de aquí. Porque, además, queremos que nuestros actos sean abiertos y participativos, porque un cambio #ambValentia será un cambio que se hará desde la revolución más imparable que hay: la revolución de un pueblo que vuelve a sonreír y canta para mostrar su voluntad y determinación”.

Compromís se vuelca con Torrent
La capital de la Horta Sud es una plaza estratégica para Compromís. Y esto se puede comprobar con el apoyo que ha recibido por parte de las “primeras espadas” de la coalición. En la primera semana de campaña, los ecovalencianistas han contado con el apoyo del diputado en las Corts y número 4 de la lista por Valencia, Fran Ferri, para denunciar ante Hacienda las irregularidades de la Pinada, la empresa concesionaria del servicio de recogida de perros abandonados.

También el pasado día 8 de mayo, la presentación del Programa de Gobierno de Compromís per Torrent contó con la participación del diputado en el Congreso de la formación, Joan Baldoví; y el pasado domingo 10 de mayo, fue el turno de Jordi Sebastià, diputado en el Parlamento Europeo, quien apadrinó la iniciativa #AiguaClara por la municipalización del servicio del agua en Torrent.

Y ahora, con la participación de la candidata a la Presidencia de la Generalidad en el Acto Central de la comarca de la Horta Sud que se hace en Torrent, se demuestra que Compromís es la formación que más compromiso -haciendo valer su nombre – demuestra con nuestra ciudad.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *