Compromís de Torrent i Castellar-l’Oliveral presenten 500 al·legacions contra el PGOU de València i en defensa de l’Horta

El PP vol portar a terme una revisió del PGOU de València que pretén acabar amb l’horta que ens queda. És per això que, des de Compromís per Torrent, junt als companys i companyes de Compromís per Castellar-l’Oliveral, hem eixit al carrer a recollir signatures de suport a les al·legacions fetes pel col·lectiu Per l’Horta, per l’Associació de Veïns de Castellar-l’Oliveral, així com les que ha realitzat Compromís per València. Hem aconseguit 500 al·legacions signades perquè aquesta atrocitat s’ature de forma immediata. El PP de la ciutat de València vol morir matant l’ADN que resta pels voltants del cap i casal i no ho anem a permetre.

Des de Compromís per Torrent ho tenim ben clar i sabem de primera mà que no cal construir en l’horta perquè tenim milers d’habitatges buits i hem patit en primera persona el que suposa la construcció massiva i desmesurada. A Torrent vam perdre gran part de la nostra horta amb el PGOU que va fer el PSOE de Jesús Ros. Així ens ho recorda el portaveu i candidat a l’alcaldia Pau Alabajos: “No podem permetre que els mateixos que ens portaren a la ruïna amb els projectes faraònics de la bombolla immobiliària continuen fent atrocitats com la que suposa la revisió que vol fer Rita Barberà del PGOU de València. Amb la quantitat d’edificis i d’habitatges buits és molt greu i irresponsable continuar apostant per fer de terrenys rurals terrenys urbanitzables i, alhora, acabar completament amb l’horta que queda al voltant de la ciutat de València”.

L’horta és vida i l’horta és futur! Aturem el PGOU!

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *