Beguer: “Compromís va presentar en juny de 2013 una moció de prevenció d’incendis per a la Serra Perenxisa que el PP va rebutjar”.

Compromís per Torrent, mitjançant el seu portaveu Vicent Beguer ha lamentat les conseqüències de l’incendi patit al termes de Torrent i Xiva, que ha arrasat al voltant de 320 hectàrees de massa forestal, afectant nombroses vivendes i negocis de la zona.

Beguer insta el Govern municipal del PP que actue, quantifique els danys i done solució als afectats per l’incendi, atés que els regidors populars varen rebutjar una moció de prevenció d’incendis forestals presentada per Compromís per Torrent en juny de 2013, que comprenia 12 punts i prevenia les masses forestals de la Serra Perenxisa, declarada oficialment com a paratge natural.

“Si no actuaren en eixe moment haurien d’actuar ara”, ha remarcat Beguer, que ha recordat que una setmana abans de l’incendi es va detectar un altre de menudes dimensions prop de l’ocorregut ara i dins del terme municipal de Torrent, que va ser alertat per personal de l’Ajuntament de Xiva.