Quina millor manera per celebrar la festa de la democràcia de les #PrimàriesCompromís que amb una nit de comboi i rap? Eixa és la pregunta que es varen fer Joves amb Compromís per Torrent, que col·laboren amb la I Nit de Rap de Torrent que organitza el Col·lectiu Safranar i que també compta amb la participació del CSA La Llavor.

La I Nit de Rap tindrà lloc el proper divendres 21 de març al conegut com a Pati Rosa (al costat de l’Institut Tirant Lo Blanc i el Col·legi Mont-Sió i en l’enllaç entre els carrers de Fra Lluís Amigó i Pare Prudencio) i començarà a les 22.30h. El mateix dia, es clourà la votació del procés de primàries per a triar la llista de les eleccions europees de la Coalició Compromís, on Torrent tindrà una seu electoral en la qual podran participar tots els ciutadans que s’hi hagen apuntat i que no hagen votat prèviament per internet.

La I Nit de Rap comptarà amb la participació de Frida, que porten el seu segon llarga durada, Neologismes, baix el braç i que es va formen en 2012 amb components dels grups Barraques SudSistema i Arrap.

Per altra banda, els grups torrentins Aka Negro & Queens Of The Street, que estan enllestint la publicació del seu primer treball, i LFK2, completen el cartell amb un hip hop de so més dur, per acabar amb un fi de festa a càrrec de DJ Rubio.

Enguany, doncs, les Falles acabaran a Torrent el dia 21 de març!