Compromís per Mislata te el propòsit de servir d’ajuda a les famílies mislateres que durant els últims anys veiem com les factures de la llum pugen sense cap solució. Fet que s’ha agreujat este estiu amb un augment vertiginós en el rebut de la factura elèctrica, que genera un problema més en les economies domestiques. Tenim alternatives als oligopolis energètics i les presentem el proper dijous 17 d’octubre a partir de les 19.30 hores al Centre Jove del Mercat (carrer Major, 36 [MAPA]) amb la Cooperativa Som Energia.

Som Energia és una cooperativa sense ànim de lucre que pretén impulsar un canvi del model energètic a partir del consum i producció d’energia d’origen renovable. La gran virtut del model que impulsa és que qualsevol usuari, visca on visca, pot consumir energia verda i entre tots i totes augmentem la generació renovable gràcies als projectes propis de la cooperativa.

Per a explicar-nos en què consisteix esta cooperativa i com podem participar-hi presentarà l’acte Andrés Montesinos, coordinador del grup territorial de València. El nostre portaveu local, Carles Muñoz explicarà les propostes que, des del grup Compromís a les Corts s’han proposat per a l’estalvi energètic al nostre territori.

D’altra banda al finalitzar l’acte, tractarem també altres temes locals com els problemes lumínics que ens trobem al nostre poble arran dels catastròfics canvis de les lluminàries. Raonarem d’este i altres temes trobant de fer-ne les accions conjuntes que calguen. Som com tu. Som Compromís.

presentacio_som_energia-mislata