morera_concert_torrent

El proper dimecres 26 de juny a les 20 hores i en la Sala d’Actes de la Caixa Rural de Torrent [MAPA], el síndic-portaveu del grup parlamentari de Compromís a les Corts Valencianes, Enric Morera, presentarà a la comarca la nostra proposta de finançament just per al poble valencià: el Concert Econòmic Responsable.

La proposta naix de la necessitat de dotar-nos d’instruments per a garantir el benestar del poble valencià. El govern del PP ha balafiat en inversions ruïnoses i sense trellat quantitats ingents de recursos, però això no amaga que el País Valencià és l’únic territori de l’Estat que aporta recursos com si estiguera per dalt de la mitjana de renda quan està per baix. És a dir, els valencians som més pobres que la mitjana, però aportem com si fórem més rics. Una injustícia que no té equivalent no només arreu de l’Estat, sinó que es pot dir que tampoc no en té en l’esfera dels països occidentals.

En aquesta conjuntura, qualsevol proposta de redreçament de la situació actual de fallida econòmica i social de la Generalitat ha de passar per enfrontar el problema de l’injust finançament del País Valencià. És per això que des de Compromís llancem una proposta seriosa i solvent per aconseguir els instruments que ens permeten construir un horitzó de vida digna per al nostre poble.

Vos convidem a tots i totes a assistir a la conferència, expressar les vostres idees i seguir el debat a les xarxes socials amb l’etiqueta #CER.