Este divendres 21 de juny, a les 19 hores i en la cerverseria Biergarten de Torrent [MAPA], presentem amb una conferència la nova campanya de Joves amb Compromís per Torrent: i si fem un #euroreset?

Comptarem amb la participació de Fran Ferri, diputat de Compromís a les Corts Valencianes, així com el politòleg Carles Villodres o el nostre company i membre de l’àrea de Comunicació de Compromís, Ricard Chulià.

Volem que l’acte siga el més participatiu possible i per això el retransmetrem en streaming, per tal que pugues fer les teues preguntes encara que no pugues vindre a veure-ho en directe. Si ens segueixes al nostre Facebook o al nostre Twitter, t’avisarem de totes les dades.

La campanya també consta de vídeos en diverses llengües dels pobles europeus. Perquè nosaltres fem nostres totes les veus de les persones, de Portugal o Bulgària, i ens enfrontem al pensament únic dels mercats. En els vídeos podràs veure a Enric Morera i Joan Baldoví parlant en francés, Mònica Oltra i Pau Alabajos parlant en alemany i també Fran Ferri i Mireia Mollà.

euroreset