En un esmorzar de treball, els diferents representants de Compromís als ajuntaments de l’Horta Sud s’han reunit amb el diputat provincial de la formació, Emili Altur, per a tractar sobre la problemàtica d’infraestructures i serveis públics de la comarca.

Entre altres qüestions s’han tractat temes de transport públic de viatgers, com per exemple la inexistent connexió entre el conjunt de municipis conformat per Silla, Catarroja, Benetússer, Massanassa, Picassent, Alcàsser, Alfafar, Albal i Sedaví amb els pobles de Torrent, Picanya, Paiporta, Alaquàs, Aldaia, Quart, Xirivella i Mislata.

En quant a infraestructures viàries, els regidors han conversat sobre els diferents projectes que s’han presentat davant la Diputació, com el cas de les rodones demanades per Compromís de Torrent per a les eixides dels conjunts poblacionals de Monte-Real i el Tros Alt en la carretera que unix Torrent amb Montserrat i que depén de la Diputació Provincial.

També s’han abordat el conjunt de mocions presentades per Compromís referides a la creació de la Xarxa d’Horts Urbans i Periurbans en cadascuna de les poblacions amb representació municipal, i de la possibilitat que la Diputació s’implique en els projectes, atés que als ajuntaments governats pel PP s’estan rebutjant les mocions referides a aquest tipus d’iniciatives economicoambientals.

Junt el diputat Emili Altur, han participat els regidors de Compromís per Torrent (Sento Beguer), Josep Nacher (Massanassa), Josep Melero (Silla), Ferran Baixauli (Sedaví), Xavier Rius (Picanya), Pep Val (Paiporta), Artur Hernàndez (Picassent), així com Reme Navarro (Benetússer) i Ferran Martínez (Catarroja). La resta dels 14 regidors de Compromís de l’Horta han justificat la seua absència per obligacions laborals o municipals, com el cas de Vicent Forment (Alaquàs), Jesús Monzó i Anna Martínez (Catarroja) o Maria Herrada (Torrent).

Abanda de les reivindicacions cap a la Diputació, els regidors de Compromís han advocat per la unió dels diferents pobles de la comarca en la consecució d’objectius comuns que beneficien el conjunts dels veïns i veïnes afectats, tant en matèria d’infraestructures i medi ambient com del teixit productiu, comercial i agrari.