Víctor González: “El PP demostra que no creu en l’educació com un valor de llibertat, sinó de submissió”

Les joventuts de la formació ecovalencianista han qualificat d’”inquisitorial” la campanya “#QueNoTeLíen” que ha llançat Nuevas Generaciones de la província de Castelló i en la que instaven a delatar el professorat que simplement contara la realitat de les greus retallades que el govern del Partido Popular en la Generalitat està aplicant.

A parer del portaveu de Compromís Jove per Torrent, Víctor González, es tracta d’una demostració més que el PP “no creu en l’educació com una eina bàsica per a desenvolupar la consciència crítica i el pensament propi de les persones, sinó que volen una societat submisa i a les seues ordres”.

Des de les joventuts ecovalencianistes s’ha volgut donar suport als sindicats del professorat, que han rebutjat durament el que consideren que és una campanya de persecució i que ha rebut fins i tot la denúncia a la Fiscalia de Menors per part del sindicat majoritari en el sector, l’STEPV.

Així mateix, González ha recordat que ja “plou sobre mullat”, ja que han sigut “constants” les “persecucions per part de Conselleria d’Educació cap a la comunitat educativa que es manifestava lliurement en favor del dret a una educació de qualitat, en forma de sancions, coartació de la llibertat d’expressió, inspeccions inquisidores, etc.”.

González també ha rebutjat el suport que ha rebut la campanya de Nuevas Generaciones de Castelló per part de les joventuts del PP a Torrent, dins de la qual el seu secretari local ha manifestat que va rebre “adoctrinación catalanista” durant la seua etapa de l’institut. En aquest sentit, el portaveu ecovalencianista ha ironitzat si eixe “adoctrinament catalanista” es referia al regal de sòl públic que va realitzar María José Catalá a la Universitat Catòlica de València durant la seua etapa com a alcaldessa de Torrent.

Finalment, González ha exigit a Nuevas Generaciones de Torrent a donar suport a la llibertat de càtedra i, per tant, una rectificació i una condemna de la campanya dels seus companys de Castelló.