Beguer: “Torrent va pagar, per sanejament, sols durant 2010 2.322.681,06€ que el PP no vol reclamar ni investigar”.

L’Alcaldessa de Torrent no es presentarà com a acusació particular en defensa de les quantitats pagades pels veïns i veïnes, que han desaparegut en la presumpta malversació de cabals públics comesa pels responsables de la depuradora d’aigües de Pinedo (EMARSA). Aquesta ha sigut la resposta dels membres del PP a la moció presentada per Compromís, que s’ha rebutjat hui en la Comissió d’Urbanisme i Medi Ambient de l’Ajuntament.

El grup municipal de Compromís va preguntar a l’empresa recaptatòria del cànon de sanejament, que a Torrent és Aigües de l’Horta, sobre l’import pagat pel municipi en concepte de depuració. Aigües de l’Horta va informar d’una quantitat de 2.322.681,06€ sols en 2010, però en total i des del 2008 les quantitats podrien superar els 7.000.000€, quantitats que amb aquesta decisió d’alcaldia es perdran definitivament per a Torrent i els seus administrats.

Per a Beguer la decisió del grup popular en la Comissió d’Urbanisme i Medi Ambient deixa a les clares quins són els interessos del Partido Popular de Torrent: “Eximir als responsables de l’espoli en EMARSA i eludir la defensa dels interessos propis i dels seus ciutadans”.

Finalment Compromís ha mostrat la seua indignació per les paraules del President de la Generalitat, Alberto Fabra, que en públic diu que en la seua administració no tolera els comportaments corruptes, però que tampoc s’ha presentat com acusació particular contra la gestió EMARSA, tal com va prometre quan esclata aquest escàndol.

– PDF de la moció presentada